• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular

Merhaba,

39 Yaşındaki, 2 çocuk annesi  hemşehrimiz  Nermin Şahin  Yeditepe Ünv.İhtisas Hastanesinde (Koşuyolu) önemli bir beyin ameliyatı operasyonu geçirecek  olup A Rh (+) kana ihtiyaç bulunmaktadır.  Hastaneden yapılan açıklamaya göre uygun bağışçı bulunduğunda ameliyat ivedilikle yarın ya da ertesi gün (11/12 Ağustos ) yapılacaktır. Kan vermek isteyen bağışçılarımızın Hüseyin Şahin 537 500 16 06 irtibata geçmesini rica ederiz. Unutmayalım bir gün hepimizin ihtiyacı olabilir. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum.


İstanbul Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,3091   32,3673
EURO 34,6230   34,6854
       
Özlü Sözler
Doğru olanı yapmak hiç bir zaman yanlış olmamıştır.
Sponsorlarımız
YAYLALARA TURİZM YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Giresun yaylalarına yeni turizm yatırımları hız kesmiyor. Giresun turizmine katkı sağlamak amacıyla daha önce Orman Genel Müdürlüğü'ne ait olan, ancak atıl durumda bulunan Kümbet Salon Çayırı’ndaki binalar onarılarak turizme kazandırılıyor.

 

Giresun’da önemli turizm alanlarından birisi olan Kümbet Yaylası’na her geçen yıl turizm yatırımları artarak devam ediyor. Bir sure önce Orman Genel Müdürlüğü'ne ait olan Kümbet Salon Çayırı mesire alanını kiralayan Turizmci  İş adamı Bülent İşseven atıl durumda bulunan binaları onararak yaz ve kış turizmi için cazip hale getirdi.

 

Kümbet'te yapılan turizm yatırımıyla ilgili bilgi veren Yatırımcı İşseven; "Giresun'un en önemli turizm mekanlarından birisi olan Kümbet'te yer alan Salon Çayırı mesire alanında daha önceden var olan ancak kullanılmayan binalar gerekli protokoller kapsamında kiralanmıştır. Burada 15'er yataklı üç ayrı konaklama otelleri ve restoran yer almaktadır. Çam ağaçları içerisinde yer alan mesire alanı hem yaz hem de kış turizmine ev sahipliği yapacaktır” dedi.

 

Şehir hayatından yorulanlar için cazip bir doğal ortam olduğunu ifade eden İşveren, “Yoğun tempolu şehir hayatından bunalıp, doğanın içerisinde huzur bulacak bir yer arıyanlar için tercih edilecek bir yer. Ladin ağaçları ile çevrili 21 hektar içinde, deniz seviyesinden bin 700m yükseklikte, şehir merkezine 58 km, havaalanına 87 km uzaklıktayız. North Chalets’te özel olarak tasarlanmış dağ evlerinde konakladığınız süre boyunca doğa ile iç içe olunabilecek yer.  Ladin ağaçları arasında yürüyüş, dağ bisikleti gibi birçok aktivite yapılabilir. Ayrıca ifade etmeliyim ki burası doğanın ortasında hiç bir ağaca zarar vermeden inşa edilmiş doğa dostu bir turizm mekanıdır.” dedi.


29/08/2021

Okunma Sayısı: 601







3.144.86.134








DİĞER HABERLER

Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Mustafa Taşçı
Başakşehir’e hayırlı olsun

Emin Taşçı
Hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkür ederim.

Erdinç Güngör
Hayırlı olsun başarılar diliyorum muhakkak ziyaret edeceğim şahsım olarak


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Sponsorlarımız

 

© Copyright 2021  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top