• slayt
DERNEĞİMİZİN TARİHÇESİ

Derneğimiz 2011 yılında kuruldu.

Derneğimiz'in amacı insanlarımızın kenetlenebilmelerini, kucaklaşabilmelerini ve kaynaşabilmelerini sağlamaktır. Türkiyenin neresinde olursa olsun. Hemşerilerimizi sahiplenmek, sorunlarının çözümünde yardımcı olmaktır.

Kültürümüzün, geleneklerimizin yaşatılması konusunda çalışmalar yapmak ve çabalar göstermektir. Bilindiği gibi bireyler aileleri, Aileler Toplumları ve Toplumlarda, Ülkeleri meydana getirirler.

Ailelerin birleşmesi ile meydana gelen toplumların, maddiyata ihtiyaçları olduğu kadar, maneviyata, Sosyal Dayanışmaya, Kültürlerinin örf ve adetlerinin, yaşatılmasına insanların ortak değerlerinde Cenazelerinde, Düğünlerinde, kına gecelerinde  bir araya gelmelerini, birlik olmalarını sağlayabilmek.
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Mustafa Taşçı
Başakşehir’e hayırlı olsun

Emin Taşçı
Hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkür ederim.

Erdinç Güngör
Hayırlı olsun başarılar diliyorum muhakkak ziyaret edeceğim şahsım olarak

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler
Sponsorlarımız