• slayt
Çok kıymetli Başakşehirde oturan Giresun'lu Hemşehrilerim...

Başakşehir Giresunlular Derneği olarak 10. yılımıza girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Giresun'lu  kardeşlerimiz'in birlikte başarabileceklerine köprü olmak adına kurulmuş bir dernektir.  Şunu unutmayalım ki başarılı ve topluma faydalı nesillerin gelişiminde öncü olmak da bir sosyal sorumluluk projesidir. Birlikten kuvvet doğar sözü ile harekete geçip, yaptığımız çeşitli faaliyetler ile Başakşehirde ikametgah eden Giresun'lu kardeşlerimizi bir çatı altında topluyoruz.

Osman Ağamız'ın da yaptığı gibi teşkilatçılığa önem vererek birlik olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Derneğimiz her geçen gün gelişerek Giresun'lu kardeşlerimize fayda sağlayan uygulamaları hayata geçirirken bir yandan da yeni üyeler kazanarak temsil gücünü arttırmaya devam ediyor. Siz kıymetli hemşehrilerimizi ailemizin bir parçası olmaya davet ediyorum, sağlıkla kalın.

Sevgilerimle.

Aziz İslam

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Mustafa Taşçı
Başakşehir’e hayırlı olsun

Emin Taşçı
Hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkür ederim.

Erdinç Güngör
Hayırlı olsun başarılar diliyorum muhakkak ziyaret edeceğim şahsım olarak

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler
Sponsorlarımız