• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular

Merhaba,

39 Yaşındaki, 2 çocuk annesi  hemşehrimiz  Nermin Şahin  Yeditepe Ünv.İhtisas Hastanesinde (Koşuyolu) önemli bir beyin ameliyatı operasyonu geçirecek  olup A Rh (+) kana ihtiyaç bulunmaktadır.  Hastaneden yapılan açıklamaya göre uygun bağışçı bulunduğunda ameliyat ivedilikle yarın ya da ertesi gün (11/12 Ağustos ) yapılacaktır. Kan vermek isteyen bağışçılarımızın Hüseyin Şahin 537 500 16 06 irtibata geçmesini rica ederiz. Unutmayalım bir gün hepimizin ihtiyacı olabilir. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum.


İstanbul Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,1573   32,2152
EURO 34,9622   35,0252
       
Özlü Sözler
Doğru olanı yapmak hiç bir zaman yanlış olmamıştır.
Sponsorlarımız
REKTÖR CAN'IN DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BAŞARISI

2015 yılında kurulan ve Rektör Yılmaz Can’ın göreve getirilmesine kadar atıl durumda duran Diş Hekimliği Fakültesi’nde Can, önce alt yapıyı hazırladı, öğretim üyelerinin sayısını tamamladı. YÖK’te gelecek öğretim yılı için Diş hekimliği Fakültesine 60 öğrenci alımını kabul etti.

 

Giresun Üniversitesi Yılmaz Can, üniversitenin en önemli fakültelerinden birisi konumunda olan Diş Hekimliği Fakültesinin önümüzdeki öğretim yılında eğitim öğretime başlamasının mutluluğunu yaşıyor. 2015 yılında kurulan ancak  Rektör Yılmaz Can’ın göreve gelmesine kadar geçen yaklaşık 4.5 yıllık süre içerisinde sadece tabeladan ibaret olan fakülte son yıllarda yapılan gayretli çalışmalar sonunda  eğitim öğretime başlayacak konuma getirildi.

 

ÖNCE BİNAYA KAVUŞTU SONRA ÖĞRETİM ÜYELERİNE

 

GRÜ Diş Hekimliği Fakültesi önce okul binasına kavuştu. Eski Tıp Fakültesi binası kapsamlı tadilat ve onarımdan geçirildikten sonra hazır hale getirildi. Rektör Can’ın yoğun çabası ile 3 olan öğretim üyesi sayısı 11’e yükseldi. YÖK’den Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi kurulması için onay çıkarıldı. Fakültede öğretim üyeleri için ayrı muayene odaları hazırlandı. Öğrencilerin kullanacakları ünitelerdeki malzemeler temin edildi. Bu işler için 7 milyon lira civarında para harcandı. Bu paranın 1 milyon liralık kısmı Giresunlu hayırsever iş insanlarından temin edildi.

 

CAN: “ ÇOK MUTLUYUM”

 

GRÜ Rektörü Prof.Dr. Yılmaz Can, Diş Hekimliği Fakültesini Giresun’a kazandırdıkları için çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek fakültenin bugünlere gelmesinde büyük katkıları olan milletvekillerine de teşekkür etti.

 

Can, “Önümüzdeki akademik yılda 60 öğrenci ile GRÜ Diş Hekimliği Fakültesinde öğretim başlayacak. Ayrıca Diş Hastanemizde her türlü diş tedavisi yapılacak, Giresunlular artık Ordu ve Trabzon’a gitmeyecekler” dedi.


30/04/2021

Okunma Sayısı: 819







52.14.20.147








DİĞER HABERLER

Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Mustafa Taşçı
Başakşehir’e hayırlı olsun

Emin Taşçı
Hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkür ederim.

Erdinç Güngör
Hayırlı olsun başarılar diliyorum muhakkak ziyaret edeceğim şahsım olarak


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Sponsorlarımız

 

© Copyright 2021  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top